Cateringmeny
Trerettere
Trerettere
-
Trerettere
-
Foretter
-
Skogsoppsuppe
- 129,-
(1, 7, 9)
-
Røkt og gravet ørret
- 139,-
serveres med fransk potetsalat og ristede valnøtter (1, 4, 8, 10)
-
Einebærrøkt hjort
- 149,-
med urtebrød og tyttebæryoghurt (1, 6, 7)
-
Smørstekte kamskjell
- 149,-
med hvittvinssaus, gultorpurè og toastet urtebrød (1, 2, 6, 7, 12)
-
Hovedretter
-
Breiflabb
- 299,-
med skalldyrsaus og sautègrønnsaker (2, 4, 6, 7, 9)
-
Lammeskank
- 299,-
med rødvinssaus, sautègrønnsaker og potetstappe (6, 7, 9, 12)
-
Helstekt indrefilèt av okse
- 319,-
serveres med grønnpeppersaus, rødvinssaus og sautègrønnsaker (6, 7, 9, 12)
-
Helstekt flatbiff av hjort
- 339,-
med steinsoppsaus, sautègrønnsaker, nyrørte tyttebær og smørkokt rosenkål (6, 7, 9)
-
Dessert
-
Karamellpudding med krem og friske bær
- 99,-
(7, 15)
-
Panacotta med bringebærkompott
- 99,-
(7, 15)
-
Sjokoladekake med vaniljeis
- 99,-
(7, 15)