Cateringmeny
Trerettere
Trerettere
Trerettere
Foretter
Skogsoppsuppe
129,-
(1, 7, 9)
Røkt og gravet ørret
139,-
serveres med fransk potetsalat og ristede valnøtter (1, 4, 8, 10)
Einebærrøkt hjort
149,-
med urtebrød og tyttebæryoghurt (1, 6, 7)
Smørstekte kamskjell
149,-
med hvittvinssaus, gultorpurè og toastet urtebrød (1, 2, 6, 7, 12)
Hovedretter
Breiflabb
299,-
med skalldyrsaus og sautègrønnsaker (2, 4, 6, 7, 9)
Lammeskank
299,-
med rødvinssaus, sautègrønnsaker og potetstappe (6, 7, 9, 12)
Helstekt indrefilèt av okse
319,-
serveres med grønnpeppersaus, rødvinssaus og sautègrønnsaker (6, 7, 9, 12)
Helstekt flatbiff av hjort
339,-
med steinsoppsaus, sautègrønnsaker, nyrørte tyttebær og smørkokt rosenkål (6, 7, 9)
Dessert
Karamellpudding med krem og friske bær
99,-
(7, 15)
Panacotta med bringebærkompott
99,-
(7, 15)
Sjokoladekake med vaniljeis
99,-
(7, 15)