Cateringmeny

Trerettere

Trerettere

  • Trerettere

  • Foretter

  • Skogsoppsuppe

    • 99,-

    (1, 7, 9)

  • Røkt og gravet ørret

    • 119,-

    serveres med fransk potetsalat og ristede valnøtter (1, 4, 8, 10)

  • Einebærrøkt reinsdyrroastbiff

    • 139,-

    med urtebrød og tyttebæryoghurt (1, 6, 7)

  • Smørstekte kamskjell

    • 139,-

    med hvittvinssaus, gultorpurè og toastet urtebrød (1, 2, 6, 7, 12)

  • Hovedretter

  • Breiflabb

    • 289,-

    med skalldyrsaus og sautègrønnsaker (2, 4, 6, 7, 9)

  • Lammeskank

    • 289,-

    med rødvinssaus, sautègrønnsaker og potetstappe (6, 7, 9, 12)

  • Helstekt indrefilèt av okse

    • 299,-

    serveres med grønnpeppersaus, rødvinssaus og sautègrønnsaker (6, 7, 9, 12)

  • Helstekt flatbiff av rein

    • 339,-

    med steinsoppsaus, sautègrønnsaker, nyrørte tyttebær og smørkokt rosenkål (6, 7, 9)

  • Dessert

  • Karamellpudding med krem og friske bær

    • 89,-

    (7, 15)

  • Panacotta med bringebærkompott

    • 89,-

    (7, 15)

  • Sjokoladekake med vaniljeis

    • 89,-

    (7, 15)

  • Bærsalat med myk marengs

    • 89,-

    (3, 15)