Cateringmeny

Trerettere

Trerettere

Trerettere

Foretter

Skogsoppsuppe

129,-

(1, 7, 9)

Røkt og gravet ørret

139,-

serveres med fransk potetsalat og ristede valnøtter (1, 4, 8, 10)

Einebærrøkt hjort

149,-

med urtebrød og tyttebæryoghurt (1, 6, 7)

Smørstekte kamskjell

149,-

med hvittvinssaus, gultorpurè og toastet urtebrød (1, 2, 6, 7, 12)

Hovedretter

Breiflabb

299,-

med skalldyrsaus og sautègrønnsaker (2, 4, 6, 7, 9)

Lammeskank

299,-

med rødvinssaus, sautègrønnsaker og potetstappe (6, 7, 9, 12)

Helstekt indrefilèt av okse

319,-

serveres med grønnpeppersaus, rødvinssaus og sautègrønnsaker (6, 7, 9, 12)

Helstekt flatbiff av hjort

339,-

med steinsoppsaus, sautègrønnsaker, nyrørte tyttebær og smørkokt rosenkål (6, 7, 9)

Dessert

Karamellpudding med krem og friske bær

99,-

(7, 15)

Panacotta med bringebærkompott

99,-

(7, 15)

Sjokoladekake med vaniljeis

99,-

(7, 15)