-
Cateringmeny
-
Påsmurt
- 149,-
Velg mellombaguett, fin ellergrov focaccia
– Ost og skinke (1, 7)
– Kyllingfilet og karridressing (1, 3, 6, 7)
– Røkt laksog eggerøre(1, 3 4) -
Smørbrød
- 149,-
– Rekesmørbrød (1, 2, 3, 14, 15)
– Karbonade med ertepure (1,6 7) -
Gulasjsuppe
- 239
med storfekjøtt, paprikaog løk(1,9)
-
Lasagne
- 249
med salat og brød (1, 6, 7, 9)
-
Lunsjtallerken
- 349,-
Roastbiff, remulade, kylling, kokt skinke, røkt laks, eggerøre, reker, majones, ost, potestalat, smør, brød (1, 2, 3, 4, 7, 10, 14, 15)
-
Spekemattallerken
- 399,-
- Tillegg risgrøt 89,-
Spekeskinke, fenalår, morrpølse, reinsdyrpølse, potestsalat, eggerøre, flatbrød og smør (1, 3, 7, 10)
-
Spekematbuffet
- 549,-
Gode, lokale råvarer. Inkluderer potetsalat, eggerøre og flatbrød. (1, 3, 7,10)
-
Gryteretter
- 279,-
– Elghakk-gryte med bacon, tyttebær, sesongens grønnsaker, flatbrød og potet (1, 6, 7, 9)
– Kreolsk gryte med chorizo, svinekjøtt, krepsehaler og ris (2, 6, 7, 9)
– Biff stroganoff med ris, salat og brød (1, 6, 7, 9)
– Kyllingryte med ris, salat og hvitløksbrød (1, 6, 7, 9) -
Tapas
-
Tapas
- p.p. 428,-
Vår populære tapaspakke inneholder:
– Pastasalat med serranoskinke
– Laksesalat med fetaost og egg
– Antipasta
– Marinert ost
– Div dipper og dressinger (salsa, aioli, guacamole m.m)
– Hjemmebakt foccaciabrød
– Div salater og friske grønnsaker
– Saltbakte poteter
– Stekt urtemarinet ytrefilèt av storfe
– Scampi og blåskjell i safranris
– Krydrete kyllingvinger
– Spanse kjøttboller
– Spanse chorizopølser(1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 14)
Siste kommentarer