Stort & godt

Etter 16:00 serveres også…

Etter 16:00 serveres...

  • Etter kl. 16.00 serverer vi også disse rettene:

    - Alle rettene under serveres med sesongens sautégrønnsaker, og ditt valg av potet (fløtegratinert potet, pommes frites, søtpotetfries, skinnpotet og bakt potet)

  • Sjøtungefilét

    • 273,-

    med hvitvinssaus (4, 6, 7)

  • Hjemmelaget løvbiff

    • 199,-

    av ytrefilet m/skinnstekte poteter, salat og bearnaise (3,6,7)

  • Biffsnadder

    • 294,-

    med bernaisesaus (3, 6, 7)

  • Kjøkkensjefens biff

    • 294,-

    ytrefilét med grønnpeppersaus, bernaisesaus og urtesmør (3, 6, 7, 9)

  • Ovnsgrillet lammeskank

    • 299,-

    med rødvinssaus og ruccolapesto (5, 6, 7, 13)

  • Ovnsbakt kyllingfilét

    • 273,-

    med paprikasaus, bacon og eplechutney (6, 7, 13)

  • Hjortemedaljong

    • 299,-

    med kremet skogsoppsaus (6, 7, 9)