Komplett oversikt
Cateringmeny
Cateringmeny
Cateringmeny
Påsmurt
Velg mellombaguett, fin ellergrov focaccia
– Ost og skinke (1, 7)
– Kyllingfilet og karridressing (1, 3, 6, 7)
– Røkt laksog eggerøre(1, 3 4)
Smørbrød
– Rekesmørbrød (1, 2, 3, 14, 15)
– Karbonade med ertepure (1,6 7)
Gulasjsuppe
med storfekjøtt, paprikaog løk(1,9)
Lasagne
med salat og brød (1, 6, 7, 9)
Lunsjtallerken
Roastbiff, remulade, kylling, kokt skinke, røkt laks, eggerøre, reker, majones, ost, potestalat, smør, brød (1, 2, 3, 4, 7, 10, 14, 15)
Spekemattallerken
Spekeskinke, fenalår, morrpølse, reinsdyrpølse, potestsalat, eggerøre, flatbrød og smør (1, 3, 7, 10)
Spekematbuffet
Gode, lokale råvarer. Inkluderer potetsalat, eggerøre og flatbrød. (1, 3, 7,10)
Gryteretter
– Elghakk-gryte med bacon, tyttebær, sesongens grønnsaker, flatbrød og potet (1, 6, 7, 9)
– Kreolsk gryte med chorizo, svinekjøtt, krepsehaler og ris (2, 6, 7, 9)
– Biff stroganoff med ris, salat og brød (1, 6, 7, 9)
– Kyllingryte med ris, salat og hvitløksbrød (1, 6, 7, 9)
Tapas
Tapas
Vår populære tapaspakke inneholder:
– Pastasalat med serranoskinke
– Laksesalat med fetaost og egg
– Antipasta
– Marinert ost
– Div dipper og dressinger (salsa, aioli, guacamole m.m)
– Hjemmebakt foccaciabrød
– Div salater og friske grønnsaker
– Saltbakte poteter
– Stekt urtemarinet ytrefilèt av storfe
– Scampi og blåskjell i safranris
– Krydrete kyllingvinger
– Spanse kjøttboller
– Spanse chorizopølser
(1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 14)
Trerettere
Trerettere
Foretter
Skogsoppsuppe
(1, 7, 9)
Røkt og gravet ørret
serveres med fransk potetsalat og ristede valnøtter (1, 4, 8, 10)
Einebærrøkt hjort
med urtebrød og tyttebæryoghurt (1, 6, 7)
Smørstekte kamskjell
med hvittvinssaus, gultorpurè og toastet urtebrød (1, 2, 6, 7, 12)
Hovedretter
Breiflabb
med skalldyrsaus og sautègrønnsaker (2, 4, 6, 7, 9)
Lammeskank
med rødvinssaus, sautègrønnsaker og potetstappe (6, 7, 9, 12)
Helstekt indrefilèt av okse
serveres med grønnpeppersaus, rødvinssaus og sautègrønnsaker (6, 7, 9, 12)
Helstekt flatbiff av hjort
med steinsoppsaus, sautègrønnsaker, nyrørte tyttebær og smørkokt rosenkål (6, 7, 9)
Dessert
Karamellpudding med krem og friske bær
(7, 15)
Panacotta med bringebærkompott
(7, 15)
Sjokoladekake med vaniljeis
(7, 15)