Komplett oversikt

Cateringmeny

Cateringmeny

  • Cateringmeny

  • Påsmurt

    • 129,-

    Velg mellombaguett, fin ellergrov focaccia
    – Ost og skinke (1, 7)
    – Kyllingfilet og karridressing (1, 3, 6, 7)
    – Røkt laksog eggerøre(1, 3 4)

  • Smørbrød

    • 142,-

    – Rekesmørbrød (1, 2, 3, 14, 15)
    – Karbonade med ertepure (1,6 7)

  • Gulasjsuppe

    • 229

    med storfekjøtt, paprikaog løk(1,9)

  • Lasagne

    • 229

    med salat og brød (1, 6, 7, 9)

  • Lunsjtallerken

    • 329,-

    Roastbiff, remulade, kylling, kokt skinke, røkt laks, eggerøre, reker, majones, ost, potestalat, smør, brød (1, 2, 3, 4, 7, 10, 14, 15)

  • Spekemattallerken

    • 359,-
    • Tillegg risgrøt 79,-

    Spekeskinke, fenalår, morrpølse, reinsdyrpølse, potestsalat, eggerøre, flatbrød og smør (1, 3, 7, 10)

  • Spekematbuffet

    • 499,-

    Gode, lokale råvarer. Inkluderer potetsalat, eggerøre og flatbrød. (1, 3, 7,10)

  • Gryteretter

    • 259,-

    – Elghakk-gryte med bacon, tyttebær, sesongens grønnsaker, flatbrød og potet (1, 6, 7, 9)
    – Kreolsk gryte med chorizo, svinekjøtt, krepsehaler og ris (2, 6, 7, 9)
    – Biff stroganoff med ris, salat og brød (1, 6, 7, 9)
    – Kyllingryte med ris, salat og hvitløksbrød (1, 6, 7, 9)

  • Tapas

  • Tapas

    • p.p. 399,-

    Vår populære tapaspakke inneholder:

    – Pastasalat med serranoskinke
    – Laksesalat med fetaost og egg
    – Antipasta
    – Marinert ost
    – Div dipper og dressinger (salsa, aioli, guacamole m.m)
    – Hjemmebakt foccaciabrød
    – Div salater og friske grønnsaker
    – Saltbakte poteter
    – Stekt urtemarinet ytrefilèt av storfe
    – Scampi og blåskjell i safranris
    – Krydrete kyllingvinger
    – Spanse kjøttboller
    – Spanse chorizopølser

    (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 14)

Trerettere

  • Trerettere

  • Foretter

  • Skogsoppsuppe

    • 129,-

    (1, 7, 9)

  • Røkt og gravet ørret

    • 129,-

    serveres med fransk potetsalat og ristede valnøtter (1, 4, 8, 10)

  • Einebærrøkt hjort

    • 139,-

    med urtebrød og tyttebæryoghurt (1, 6, 7)

  • Smørstekte kamskjell

    • 139,-

    med hvittvinssaus, gultorpurè og toastet urtebrød (1, 2, 6, 7, 12)

  • Hovedretter

  • Breiflabb

    • 299,-

    med skalldyrsaus og sautègrønnsaker (2, 4, 6, 7, 9)

  • Lammeskank

    • 299,-

    med rødvinssaus, sautègrønnsaker og potetstappe (6, 7, 9, 12)

  • Helstekt indrefilèt av okse

    • 319,-

    serveres med grønnpeppersaus, rødvinssaus og sautègrønnsaker (6, 7, 9, 12)

  • Helstekt flatbiff av hjort

    • 339,-

    med steinsoppsaus, sautègrønnsaker, nyrørte tyttebær og smørkokt rosenkål (6, 7, 9)

  • Dessert

  • Karamellpudding med krem og friske bær

    • 99,-

    (7, 15)

  • Panacotta med bringebærkompott

    • 99,-

    (7, 15)

  • Sjokoladekake med vaniljeis

    • 99,-

    (7, 15)

  • Bærsalat med myk marengs

    • 99,-

    (3, 15)