Komplett oversikt

Cateringmeny

Cateringmeny

Cateringmeny

Påsmurt

149,-

Velg mellombaguett, fin ellergrov focaccia
– Ost og skinke (1, 7)
– Kyllingfilet og karridressing (1, 3, 6, 7)
– Røkt laksog eggerøre(1, 3 4)

Smørbrød

149,-

– Rekesmørbrød (1, 2, 3, 14, 15)
– Karbonade med ertepure (1,6 7)

Gulasjsuppe

249

med storfekjøtt, paprikaog løk(1,9)

Lasagne

249

med salat og brød (1, 6, 7, 9)

Lunsjtallerken

349,-

Roastbiff, remulade, kylling, kokt skinke, røkt laks, eggerøre, reker, majones, ost, potestalat, smør, brød (1, 2, 3, 4, 7, 10, 14, 15)

Spekemattallerken

399,-
Tillegg risgrøt 89,-

Spekeskinke, fenalår, morrpølse, reinsdyrpølse, potestsalat, eggerøre, flatbrød og smør (1, 3, 7, 10)

Spekematbuffet

549,-

Gode, lokale råvarer. Inkluderer potetsalat, eggerøre og flatbrød. (1, 3, 7,10)

Gryteretter

289,-

– Elghakk-gryte med bacon, tyttebær, sesongens grønnsaker, flatbrød og potet (1, 6, 7, 9)
– Kreolsk gryte med chorizo, svinekjøtt, krepsehaler og ris (2, 6, 7, 9)
– Biff stroganoff med ris, salat og brød (1, 6, 7, 9)
– Kyllingryte med ris, salat og hvitløksbrød (1, 6, 7, 9)

Tapas

Tapas

p.p. 429,-

Vår populære tapaspakke inneholder:

– Pastasalat med serranoskinke
– Laksesalat med fetaost og egg
– Antipasta
– Marinert ost
– Div dipper og dressinger (salsa, aioli, guacamole m.m)
– Hjemmebakt foccaciabrød
– Div salater og friske grønnsaker
– Saltbakte poteter
– Stekt urtemarinet ytrefilèt av storfe
– Scampi og blåskjell i safranris
– Krydrete kyllingvinger
– Spanse kjøttboller
– Spanse chorizopølser

(1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 14)

Trerettere

Trerettere

Foretter

Skogsoppsuppe

129,-

(1, 7, 9)

Røkt og gravet ørret

139,-

serveres med fransk potetsalat og ristede valnøtter (1, 4, 8, 10)

Einebærrøkt hjort

149,-

med urtebrød og tyttebæryoghurt (1, 6, 7)

Smørstekte kamskjell

149,-

med hvittvinssaus, gultorpurè og toastet urtebrød (1, 2, 6, 7, 12)

Hovedretter

Breiflabb

299,-

med skalldyrsaus og sautègrønnsaker (2, 4, 6, 7, 9)

Lammeskank

299,-

med rødvinssaus, sautègrønnsaker og potetstappe (6, 7, 9, 12)

Helstekt indrefilèt av okse

319,-

serveres med grønnpeppersaus, rødvinssaus og sautègrønnsaker (6, 7, 9, 12)

Helstekt flatbiff av hjort

339,-

med steinsoppsaus, sautègrønnsaker, nyrørte tyttebær og smørkokt rosenkål (6, 7, 9)

Dessert

Karamellpudding med krem og friske bær

99,-

(7, 15)

Panacotta med bringebærkompott

99,-

(7, 15)

Sjokoladekake med vaniljeis

99,-

(7, 15)